Magyarországon is több üzlettel rendelkező, a divat kategóriájában a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalata keresett meg minket egy egyedi kéréssel.

A boltokban lévő üzlettérben a vásárlónak fel sem tűnik, hogy a cég milyen módon kínálja termékeit. Az embereket kizárólag a színek, formák, a ruhák anyaga és ára foglalkoztatja, amikor vásárolni mennek. Teljesen természetesnek vesszük, hogy az ingek vagy nadrágok polcokon, fogasokon találhatóak meg, a kisebb kiegészítők pedig akasztókon, kosarakban vannak gondosan elrendezve, hogy könnyen párosítható legyen az általunk kiválasztott ruhadarabokhoz.

Az üzletláncban dolgozó munkatársak egyik feladta, hogy a termékeket kihelyezzék, amihez pl. gurulós kocsit használnak. A cégnek a biztonságra is oda kell figyelni, mert egy elhasználódott kerekes kosár balesetveszélyt rejt magában, ennek pótlására kértek fel minket.

Az alábbi képen a félkész és a festett változatot láthatják, amit 50*50 milliméteres rácshálóból, 3/8-os csőből, patentívekkel készítettünk, forgó kerekekkel és biztonságos műanyaggal bevont fogantyúval láttunk el.

 

Árumozgató kocs arumozgato_kocsi2