Akinek van háziállata, tudja, hogy mennyi gondot kell fordítani a házi-kedvencre, a jó kapcsolaton, a gondos tápláláson, a megfelelő mozgáson felül a kozmetikai kezelésekre is oda kell figyelni.

Vannak szakemberek, akik ezt tanulták évekig, a megszerzett tudáson kívül, az állatok iránti szeretete is fontos szerepet játszik a mindennapi életükben.

Legújabb felkérésünk egy kutyakozmetikus hölgy által kért speciális asztal volt.

A hölgy elég magas ahhoz, hogy a piac által kínált állványok mellett dolgozva kényelmetlenül érezte magát. Gondoljuk csak el, ha egy alacsony asztal mellett kellene, akár napi 8 órát görnyednünk, mennyire hamar éreznénk úgy, hogy milyen jó lenne egy magasságunkhoz szabott asztalt készíttetni valakivel!

Ennek kapcsán született meg a gondolata a kutyakozmetikus hölgynek, hogy neki egyedi, pontos méretre készített asztalra van szüksége ahhoz, hogy munkáját (vagy, ahogy ő fogalmazott: szenvedélyét) kényelmesen végezhesse.

Az állvány 30*30-as zártszelvényből – nagyobb méret esetén vastagabb is lehet -, lemosható festéssel ellátott furnér lappal készült, a felső részén pedig a kisállatok könnyebb kezeléséhez szükséges rögzítő gyűrűvel láttuk el, melyből egyedi igény szerint akár több is szerelhető az állványra.

Amennyiben Önnek is van egy egyedi kérése, kérjük, keressen minket!

kozmetikai_asztal_1 kozmetikai_asztal_2