A panellakások földszintjén található postaládák, annak ellenére, hogy nem kültériek, sajnos időnként áldozatává válnak a rongálóknak. Ez történt egy budapesti társasházban, ahol több postaládát is használhatatlanná tettek, így ennek pótlására kértek fel minket. A kereskedelemben a postaládákat általában egyben értékesítik, azt értem ez alatt, hogy a levéltároló dobozt az ajtóval együtt árulják, de külön nem kapható, a régi típusú ajtókról meg ne is beszéljünk, esetleg olyannal találkozhatunk még, hogy egy keretet lehet megvenni ajtóval együtt.
Mi van akkor, ha ennek kicserélése nem megoldható? A társasház kezelője is ezért keresett meg minket, hogy nem talált a leszaggatott postaládaajtó pótlására semmilyen megoldást, tehát egyedileg szeretné legyárttatni. Az ajtó nagyságát pontosan lemértük és 1 mm-es acéllemezből készítettünk egy új ajtót, levél bedobó nyílással, a megfelelő szín kevertetését követően felület-kezeltük és beszereltük a postaládazárat, melyhez kettő kulcs jár.
Ahogy a képen is látható elég sok sérülést okoztak a kereten, de azt is kijavítottuk.
Munkánk során az ajtórács, ablakrács, biztonsági rács gyártás, zárcsere, zárszerelés mindennapos tevékenységünkhöz tartozik, de speciális megbízásokat is vállalunk, keressen bátran elérhetőségeinken!

 

postalada_ajto