Tűzlétra gyártás

Cégünk egyik specialitása az ajtórács, ablakrács, biztonsági rács gyártása egyedi méretek alapján. Másik fő szakterületünk a tűzlétra gyártás. Tűzlétrákat, kéményseprő létrákat készítünk egyedi méretek alapján, ingyenes helyszíni felméréssel. Természetesen az általunk gyártott tűzlétrákat, kéményseprő létrákat szakembereink fel is szerelik a megrendelt helyszínre. Egy elkészült tűzlétra munkánkat láthatják az alábbi képeken. Egy társasház közös képviselője rendelte tőlünk a tűzlétrát.

Többen kérdezik, hogy történik egy ilyen tűzlétra, kéményseprő létra elkészítése és mi a megrendelés menete!

  • Kedves megrendelőnk megkeres egy tűzlétra árajánlat kéréssel.
  • Minden esetben ingyenes helyszíni felmérés után teszünk árajánlatot a tűzlétra elkészítésére.
  • Az árajánlatunk minden esetben tartalmaz minden költséget, semmilyen rejtett költség nem jelentkezik az árajánlatba adott áron kívül. Minden esetben egy komplett árajánlatot adunk amiben benne foglaltatik a tűzlétra anyagára, a tűzlétra festésének ára, a legyártásra vonatkozó munkadíjunk, és a tűzlétra felszerelésnek költsége is. A munka határideje is.
  • Ha elfogadja az árajánlatunkat elkezdjük a tűzlétra, kéményseprő létra elkészítését. Miután elkészültünk a munkával, a tűzlétra telepítése következik a megrendelővel egyeztetett időpontban.

Ha tűzlétrára, kéményseprő létrára van szüksége keressen minket és kérjen ajánlatot az alábbi elérhetőségünk egyikén!

 

Telefon: + 36 20 367 0268

Email: info[kukac]ajtoablakracs.hu

Kapcsolatfelvételi űrlap

 

tuzletra-keszites-6 tuzletra-keszites-5

 

tuzletra-keszites-3 tuzletra-keszites-2