Az Ajtoablakracs.hu oldalán már évek óta az év végén csinálunk egy statisztikát a  biztonsági rács szakértő munkatársainkkal, hogy mik voltak a legnépszerűbb ajtórács mintázatok az elmúlt évben. Ez a biztonsági rács mintázat népszerűségi lista segítség jelent egyrészről a az ajtórácsokat gyártó lakatos kollégáinknak és biztonsági rácsokat árusító üzletkötőinknek, másrészről segíséget jelent a kedves ügyfeleinknek az  ajtórács kiválasztásában. Biztonsági rács mintázat éves trend követéssel.

Nézzük tehát az Ajtoablakracs.hu 2016.évi legnépszerűbb ajtórács mintáit!

  1. Sinus mintázatú biztonsági ajtórács minta. Ez a rácsminta megelőzte idén az elmúlt évek a legnépszerűbb extrém biztonsági rács mintázatát. Általános rács mintázati listájnkon is ez végzett az elsó helyen.
     
    8-racsminta-sinus 8-biztonsagiracs-minta-sinus

2.  Második helyezett ajtórács minta lett a Kovácsoltvas jellegű biztonsági rács minta. Ez a rácsminta évek óta az egyik legnépszerűbb biztonsági rács mintázatunk.

13-biztonsagiracs-minta-kovacsoltvas-jellegu-diszes 13-racsminta-kovacsoltvas-jellegu-diszes

3.  A harmadik helyezett ajtórács minta lett a Karika mintázatú rács minta. Ez a biztonsági rácsminta ebben az évben először került a TOP 3 biztonsági rács mintáink közé.
 11.rácsminta-karika

 

Ha biztonsági rácsot, ajtórácsot, ablakrácsot szeretne, kérjen ajánlatot biztonsági rács szakértőinktől!

Telefon: + 36 20 367 0268

Email: info[kukac]ajtoablakracs.hu