Az Ajtoablakracs.hu oldalán már több éve, így év vége felé járva egy összesítést csinálunk a  biztonsági rács szakértő munkatársainkkal arról, hogy melyek voltak a legnépszerűbb biztonsági rács mintázatok az elmúlt évben. Ez a biztonsági rács mintázat toplista nagyon nagy segítség egyrészről a az ajtórácsokat, ablakrácsokat szerelő kollégáinknak és üzletkötőinknek, másrészről segíteni szeretnénk a kedves megrendelőinknek a biztonsági rács, ablakrács, ajtórács kiválasztásában. Egyfajta biztonsági rács mintázat Trend követéssel.

Nézzük tehát az Ajtoablakracs.hu 2016.évi legnépszerűbb biztonsági rács mintáit!

  1. Sinus mintázatú biztonsági rács minta. Ez a rácsminta megelőzte idén az elmúlt évek a legnépszerűbb extrém biztonsági rács mintázatát.8-racsminta-sinus 8-biztonsagiracs-minta-sinus

2.  Második helyezett rács minta lett a Kovácsoltvas jellegű biztonsági rács minta. Ez a rácsminta évek óta az egyik legnépszerűbb biztonsági rács mintázatunk.

13-biztonsagiracs-minta-kovacsoltvas-jellegu-diszes 13-racsminta-kovacsoltvas-jellegu-diszes

3.  A harmadik helyezett rács minta lett a Piskóta mintázatú biztonsági rács minta. Ez a rácsminta ebben az évben került a TOP 3 biztonsági rács mintáink közé.

Ha biztonsági rácsot, ajtórácsot, ablakrácsot szeretne, kérjen ajánlatot biztonsági rács szakértőinktől!

Telefon: + 36 20 367 0268

Email: info[kukac]ajtoablakracs.hu