Háziállatot tartani nemcsak felelősség, de sok boldogságot is okoz a gazdának, és persze mi lehetne más a viszonzás, minthogy a gazda is szívesen szerez örömöt kis kedvencének.
A kutyatartóknak viszonylag könnyű dolga van, hisz a kisebb nagyobb kutyákat sétáltatni szokták, van mozgásterük és élményekkel gazdagodva térnek haza.
De mi a helyzet a macska-tulajdonosokkal?
Ők ugye ritkán viszik sétálni négylábú kedvenceiket, viszont levegőre és élményre ők is biztos vágynak, ezért született meg a „macskarács”.
Picit furcsa lehet ez a megfogalmazás ez nem a macska ellen van, hanem a macskáért. Ezt mindjárt meg is magyarázom, hogy én mit értek ez alatt.
A tulajdonos kinyitja az ablakot, a macska felugrik az ablakpárkányra, és a nagy nézelődésben akár ki is eshet rajta (a macskáknak kilenc élete van, de azért ez ne történjen meg vele).
Viszont van egy nagyon egyszerű megoldás, amivel az ablakot bátran nyitva hagyhatjuk, mert tudjuk, hogy a cicánk semmilyen veszélynek nincs kitéve. Az ablakra 25*25-ös zártszelvény keretbe 75*150 mm-es rácshálót rögzítünk, aminek az alját egy polisztirol vagy furnérlemezzel borítjuk és kész is a biztonságos „macskarács”.
Ez az ablakrács kicsit különbözik egy hagyományos ablakrácstól, könnyített keret, sűrűbb rácsozat garantálja a háziállatok kényelmes nézelődését.
Az ablakrácsok, ajtórácsok, biztonsági rácsok mellett ilyen könnyített, háziállatok részére készített ablakrácsokat is gyártunk.
Ezer szónál beszédesebb egy kép, tekintse meg az alábbi képeket és keressen minket, rendeljen ablakrácsot, okozzon örömöt kedvencének!

 

ablakracs_macskatartoknak ablakrács-macskatartóknak_2