Ahogy jön a tavasz, egyre több időt szeretnénk eltölteni a szabadban, ha szerencsések vagyunk, van saját kertünk, ahol nemcsak pihenés, de néhány kerti munka is vár ránk.
A hosszú tél után rendbe kell tennünk a kertet, gondolok itt fűnyírásra, sövényvágásra, kertrendezésre, virágültetésre vagy akár gyümölcsfák permetezésére. A tevékenységek listája ilyenkor végtelennek tűnhet, de szépen sorban mindennel végezhetünk, hisz alig vártuk már, hogy végre kisüssön a nap. A munka nem is szokott problémát okozni, fáradtságunkat meghálálják a növények, vendégeinktől dicséreteket zsebelhetünk be, tehát megéri.
Cégünk elsősorban ajtórács, ablakrács, biztonsági rács gyártásával, zárszereléssel foglakozik, de lakatosként egyéb munkákat is vállalunk.
Egy kedves ügyfelünk sem ezért keresett meg minket, hogy a kerti munkában segítsünk neki, hanem azért, hogy végre átpakolhassa a garázsát, ahová az évek alatt felhalmozott kerti szerszámokat gyűjtötte. Megérett benne a gondolat, hogy kényelmesebb lenne kizárólag az autót, és annak karbantartásához szükséges eszközöket tartania a garázsában és a többi kerti gép részére építsünk egy külső tárolót a garázs mellé.
A betonalap már megvolt, erre készült egy 40*40 mm-es keret, amit 50*50 mm-es rácshálóval borítottunk (ez természetesen lehet nagyobb osztású is), az időjárás elleni védelemért cserép helyett trapézlemez tetőt választott és az oldalát is ezzel borítottuk be. A kép még az oldalak rögzítése és festés előtt készült.
Amennyiben Önnek is kényelmesebb lenne egy külső kerti tárolóban tartani a fűnyírót, a kerti szerszámokat, háti permetezőt, vagy egyéb gépeket, keressen minket elérhetőségeinken, hiszen az ajtórács, ablakrács, biztonsági rács gyártása és zárcsere mellett ilyen egyedi kéréseket is teljesítünk!

 

kerti tároló