Egy nagyon érdekes, kiemelkedő szakmai kihívást jelentő ablakrács elkészítéséről szól ez a bejegyzés.

Ügyfeleink, egy fiatal pár, szerettek volna biztonsági ablakrácsot készíttetni, egy budai utcában található régebbi építésű társasházban lévő lakásuk ablakaira. A pár olyan ablakrácsokat szeretett volna, amik a betörésvédelmi funkciók ellátása mellett egyedi, különleges kinézetűek. Kikötés volt még, hogy szeretnének kiülni az ablakba, ezért a leendő ablakrácsnak ezt is lehetővé kell tennie.

Mivel teljesen egyedi biztonsági rácsokat szerettek volna, nem a rácsminta katalógusunkból választottak. A fiatalember felvetette, hogy meg tudnánk-e valósítani az ablakrácsok legyártását úgy, hogy Ő papírra veti az általuk elképzelt rácsmintát. – Mi természetesen igent mondtunk, hiszen cégünk fő profilja az ajtórácsok, ablakrácsok, biztonsági rácsok gyártása – egyedi igények alapján!

Ügyfelünk elkészítette az általuk elképzelt rácsmintát, amit az alábbi fotókon láthatnak.

extrém ablakrács 13 extrém ablakrács 14

Kollégáink pedig nekiláttak a rács elkészítéséhez. Az eredeti rajzhoz képest, annyi változtatást történt, hogy a rács sűrűséget a MABISZ előírásoknak megfelelően kicsit átszabtuk.

Megrendelőink elégedettek voltak az elkészült ablakrácsokkal, kollégáink pedig büszkék az elkészített különleges, egyedi ablakrácsokra.

A felszerelt ablakrácsokat az alábbi képgalériában tekinthetik meg.