A jó idő hatására az embernek biológiai szükséglete a friss levegő és az éltető napfény beengedése a lakásba, ha tehetjük, kinyitjuk az erkélyajtót!

Természetesen nem tudunk folyamatosan figyelni a gyermekekre, evidens az igényünk, hogy egy praktikus, mechanikus szerkezettel, biztonsági ráccsal megakadályozzuk, hogy a csöppségünk ne tudjon kimenni az erkélyre, felmászni a korlátra és több méter magasságból a földre, vagy rosszabb esetben betonra kizuhanni.

Ennek legegyszerűbb módja, ha biztonsági rácsot szereltetünk az erkélyajtó elé!

Amennyiben nem szeretne teljes ajtómagasságú biztonsági rácsot készíttetni, arra is van lehetőség, hogy a gyermek méretéhez igazítva egy alacsonyabb biztonsági rács védje meg őt az esetleges sérülésektől.

Több változatot is tudunk ajánlani:

– vannak egyben vagy kétfelé kinyitható biztonsági rácsok,

– lehet eltolható biztonsági rács, ami sínben vagy görgőkön mozog a könnyebb kezelhetőség érdekében.

Ezekbe a rácsokba mindig olyan zárat ajánlunk, amit kizárólag felnőtt tud kinyitni, legpraktikusabb az, amihez ki kell hajolni, hogy ki bírja nyitni az ember, ez lehet kulccsal zárható zár, rigli vagy tolóretesz.

 A cél az, hogy megvédjük gyermekeinket akkor, amikor a kellemes időjárás miatt nyitva szeretnénk tartani az erkélyajtót, de nem tudjuk a kicsik minden pillanatát figyelemmel kísérni.

Amennyiben gyermeke vagy unokája védelmében biztonsági rácsot szeretne készíttetni, hívjon fel, a felmérés és tanácsadás egy forintjába sem kerül!

Keressen minket bizalommal!

Telefon:  + 36 20 367 0268

Email: info[kukac]ajtoablakracs.hu

Kapcsolatfelvételi űrlap