Sajnos van olyan helyzet, amikor az ember nem ér rá várni, nem esztétikai, vagy megelőzési céllal kér ajtórácsot, hanem fenyegetettség miatt azonnali megoldást akar.

Ilyen eset történt a héten egy megrendelőnknél, aki családon belüli veszélyeztetés miatt keresett meg minket.

Amikor a saját gyermekünket kellene megvédeni, mennyi ideig gondolkodnánk egy ajtórács megrendelésén? Ár-érzékenyek lennénk, vagy rögtön cselekednénk?

A pontos részleteket az ügy magán jellegére való tekintettel nem írhatjuk le, inkább olvasóinkra bízzuk, hogy kitalálják.

A lényeg az volt, hogy a reggel történtek után kellett egy olyan cég, aki azonnal el tudja készíteni az ajtórácsot és amilyen gyorsan csak lehet fel is tudja szerelni a biztonság érdekében. Ebben az esetben nem az olcsóbb biztonsági rács megrendelése volt a cél, nem ezért kérték tőlünk festés nélkül, hanem azért, hogy minél hamarabb meg tudja védeni az édesanya a gyermekeit.

Természetesen egy vállalkozásnak mindig fel kell készülnie, arra, hogy legyen megfelelő mennyiségű vasanyaga, trezor zára egy hirtelen jött ajtórács megrendelés elkészítéséhez. Előrelátásunk és hatékonyságunk miatt egy család nyugalmát tudtuk biztosítani, amiért a hálás köszönet sem maradt el. Ma újra érezhettük azt, amiért dolgozunk… hogy szükség van a munkánkra!

Amennyiben Önnek is szüksége van egy biztonsági ajtórácsra, várjuk megkeresését!

 

biztonsági zár