Sajnos a napi munkám során, nagyon sok helyen látom, hogy meglévő ajtórács ellenére is betörtek valahová.

Tudja miért? Mert a betörők nagyon könnyen és főleg csendben el tudják törni a régi cilinderbetéttel szerelt biztonsági ajtórácsokban lévő zárakat. Ha egy kicsit figyelemmel kíséri a rádióban illetve televízióban látható, hallható híreket. Több műsorban is elhangzott hogy egy cilinderbetéttel szerelt biztonsági rács egy fogóval és egy csavarhúzóval könnyedén semlegesíthető.

Ennek leghatásosabb ellenszere, amit sok ügyfelünk felismert már, hogy ki kell cserélni a régi zárat a mai kornak jobban megfelelő trezor zárra, ami zaj nélkül még hozzáértés esetén sem nyitható!

Vegyük példának az autóipart, csak nézze meg, mennyit változtattak a zárakon, kulcsokon, mennyit modernizáltak a biztonság érdekében hogy nehezebb legyen illetéktelenül kinyitni, ellopni.

És Ön az ajtaján mennyit modernizált, javított a saját biztonsága érdekében?

Tudni illik sokkal jobban jár, ha meglévő ajtórácsát nem csak látványnak tartja! Amennyiben azt szeretné, hogy illetéktelenek ne tudjanak Önhöz bemenni, vizsgáltassa meg mennyire nehéz Önhöz betörni! Olcsóbb is, mintha az egész ajtórácsot lecserélné, kisebb-nagyobb átalakítással megoldható hogy újra biztonságba érezhesse értékeit és saját magát.

Amennyiben úgy érzi, hogy Önnél is időszerű lenne felülvizsgálni a meglévő ajtórácsát és szeretné kicserélni régi zárát, kérjük, hívja központi telefonszámunkat!

Keressen minket bizalommal!

Telefon:  + 36 20 367 0268

Email: info[kukac]ajtoablakracs.hu

Kapcsolatfelvételi űrlap