A jelenlegi gazdasági helyzet nagyban befolyásolja azt, hogy a meglévő bútorok cseréje nem minden esetben gazdálkodható ki a közintézmények szűkös költségvetéséből.

 Ezért ajánljuk azt a lehetőséget, – hogyha szakmai tapasztalatunk alapján megoldható -, egy új termék beszerzése helyett, vállaljuk az ilyen korrodált bútorok javítását!

 Nem ritka eset, amikor az anyagköltség és a munkadíj, még a felébe sem kerül egy új szekrény beszerzési árának!

A cikkben, a képen látható szekrény új ára 150 ezer Ft + Áfa, javítási költsége 30 ezer Ft + Áfa.

Arról nem is tennék említést, ha nem az élet hozta volna az ilyen típusú munkáinkat, hogy némely hatóság arra szakosodott, hogy az amúgy is nehéz helyzetben lévő intézményeket ellenőrizze, és a törvény erejénél fogva azonnali büntetéseket szabjon ki, amennyiben a szabálytalanságot nem tudják rövid időn belül orvosolni! Egy-egy ilyen büntetési tétel elérheti, sok esetben akár meg is haladhatja egy új bútor beszerzési árát!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, egyedi igényeivel kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Helyszíni felmérést követően teljes körű árajánlatot készítünk!

Az alábbi képsorban kérem, tekintse meg azt a folyamatot, amely során egy erősen korrodált fémszekrényből egy új, funkcionálisan ismét használható, biztonságos tárolót készítettünk:

A fémszekrény alja előtte…

 

femszekreny_1

 

 

 

                                     

 

  utána…

 

femszekreny_2

Természetesen az egyedi szín kikevertetését és a színre fújást is tartalmazta az ár, ellenben festés előtt szemléletesebb a javított rész.

 

 

 

Keressen minket!

Telefon:  + 36 20 367 0268

Email: info[kukac]ajtoablakracs.hu

Kapcsolatfelvételi űrlap