Előtető a kényelemért

 A mindennapok során fontos, hogy biztonságba érezzük magunkat és értékeinket, ezért ajtórácsot, ablakrácsot készíttetünk a lakásunk, házunk védelme érdekében.

 Mostani cikkünkkel olyan dologra szeretnénk felhívni a figyelmüket, ami fontos része annak, hogy a kényelmünket, komfortérzetünket növelje!

 Bizony sajnos vége van a nyárnak, jönnek a hűvös, nyirkos őszi idők!

A lakások tulajdonosai előnyben vannak a családi házas övezettel szemben!

Munkából vagy vásárlásból hazaérve, leparkolják az autóikat a társasház vagy lakótelep parkolójában és szépen hazasétálnak. Nekik nem merül fel az a költség, hogy előtetőre kellene költeniük.

Mi a helyzet a családi házakkal? Ha nincs olyan szerencséje, hogy a ház alsó szintjén, közvetlen bejárattal, vagy a pincében van az autónak a helye, akkor bizony nem sikerül az őszi esőben száraz lábbal bejutni otthonába. Erre találták ki az előtetőket! Egy kisebb befektetéssel megoldható az, hogy a ház oldalfalához rögzített előtetőt készíttessünk, ami alá kényelmesen beállhatunk az autóval és nem kell bőrig áznunk ahhoz, hogy a nagybevásárlásból hazaérve kipakoljuk a csomagokat!

előtető

 Amennyiben Önnek még nincs előtetője, gondolkodjon el, hogy milyet szeretne?

  • Íveset vagy egyenes formátumút?

  • Fehéret vagy esetleg más színűt, ami jobban illik a háza színéhez?

  • Átlátszó polikarbonátot, vagy nem fényáteresztő zsindellyel borítottat?

  • A teljes kocsibejárót lefedőt, vagy csak a bejárati ajtó fölé egy kilépőnyit?

 Bármit is választ, keressen minket bizalommal! A felmérés ingyenes, Önnek csak az igényeit kell meghatároznia, a kivitelezést bízza ránk!