Mostanában szinte naponta, de hetente egyszer szinte biztos hallani a médiában, hogy ismét betörtek egy boltba.

Ez a hír nemcsak hír marad a mi esetünkben, mert egyre gyakrabban találkozunk olyan megkereséssel, hogy betörés után hívnak minket a bolttulajdonosok. A rendőrség többnyire ismeretlen tettes ellen nyomoz, és kéri a lakosságot, hogy aki bármit tud az elkövetőkről, az jelentkezzen.

Annak ellenére, hogy néhány betörést a bolt kamerája rögzített, nem lehetnek a tulajdonosok vagy üzemeltetők biztosak abban, hogy ez náluk nem fordul elő többször.

Előzze meg a nagyobb kárt egy jóval kisebb befektetéssel!

A betörők általában az ajtót vagy ablakot betörve behatolnak a boltba, ahonnan nagyobb értékben árut tulajdonítanak el.

A kisboltok korábban csupán tíz-húsz százalékos kártérítésre számíthattak, bár ez a tendencia változást mutat az elmúlt időszakban, mert néhány bolt részére már teljes kártalanítást ígér némely biztosítótársaság.

 Bolttulajdonosként vagy üzemeltetőként természetes igény, hogy megvédje az áruját, tehát szereltessen biztonsági rácsot a bolt ajtajára, ablakára.

Amennyiben az ablakán olyan ablakrács található, amely fába van rögzítve, szintén fennáll a veszélye annak, hogy kitéphetik a tokból és kárt okoznak Önnek, ilyen esetben is hívjon minket, kérésére átalakítjuk a biztonsági rácsát és azt acél stifttel rögzítjük a falba.

 Ha nem volt olyan szerencsés, hogy az Ön boltját megkímélték a betörők, és már megtörtént a káresemény, keressen minket!

 Mivel a betörők nem tartanak „szabadnapot”, ezért mi sem tartunk, tehát akár éjjel vagy hétvégén is hívhat minket, hogy biztonságossá tegyük a boltját egy ablakráccsal vagy ajtóráccsal.

biztonsági rács