Ha körülnézünk a piacon kapható klímatartó állványok között, több típus közül választhatunk, vannak falra és tetőre szerelhető változatok, állíthatóak vagy fix méretűek, a klíma súlyától függően változó teherbírásúak és természetesen árban is elég széles a skála.

Későbbi ügyfelünk azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy az erkély korlátja és az ablaka közé szeretne egy kültéri klímatartó állványt (mivel itt nagyon kicsi a hely, nem szerelhető fel olyan állvány, ami a fal síkjában áll, ezért el kell fordítani).

A boltokban kapható termékek közül nem tudott választani, főleg úgy, hogy még egy speciális tárolóra is szüksége volt. A helyzet az, hogy a család elég sportos típus, így rendszeresen kerékpároznak. Panellakás lévén a bicikliket az erkélyen tartják, mert nincs más tárolási lehetőségük. Ezzel nem is lenne probléma, de kis erkélyüket ezért nem igazán tudják kihasználni, mert három kerékpár is akadályozza Őket ebben. Viszont egy egyedi ötlettől vezérelve, úgy gondolták, hogy a klímatartó konzol lehetne olyan teherbírású, hogy arra felakaszthatnák a három kerékpár első kerekét és így kisebb helyen elférne. Az ötletből valóság lett, ezt az egyedi kérést is teljesíteni tudtuk.

Önnek is van egyedi ötlete? Igaz ajtórácsok, ablakrácsok, biztonsági rácsok gyártásában és zárszerelésben nagy rutinra tettünk szert, de nekünk is izgalmas egy új feladat megoldása, ezért keressen minket!

klímatartó állvány klímatartó állvány biciklivel